Sabor hrvatskih graditelja 2016


Poštovane kolegice i kolege,

Hrvatski savez građevinskih inženjera organizira, sada već sedmi po redu, Sabor hrvatskih graditelja koji će se održati od 17. do 18. listopada 2016. u hotelu Croatia u Cavtatu. Na ovom se tradicionalnom skupu, koji se održava svake četiri godine, okupljaju graditelji iz zemlje i inozemstva, posebice regije, kako bi ocijenili stanje graditeljstva te predstavili značajne projekte i zanimljiva inženjerska rješenja i inovacije iz svih područja graditeljstva. Na Saboru 2016 ocijenit će se stanje u graditeljstvu i njegova uloga u razvitku hrvatskoga gospodarstva, raspravljati o graditeljstvu kao poticatelju razvoja i načinu na koji je ono dosad konkuriralo na domaćem i stranim tržištima te kritički razmotriti ostvarivanje dosadašnjih i budućih zadaća. Analizirat će se i druga aktualna pitanja graditeljstva, posebno ispunjavanje uvjeta za rad u Europskoj Uniji te investicije iz EU fondova. Zbog navedene je činjenice i osnovni tematski naziv Sabora 2016: EU i HRVATSKO GRADITELJSTVO.

Tim se nazivom nastajalo posebno istaknuti da je građenje za hrvatsko graditeljstvo i za cijelo hrvatsko društvo suštinski važno i da se zbog toga moraju osigurati razvojni projekti koji mogu pokrenuti novi rast graditeljstva. Ovakvi projekti su danas teško ostvarivi bez sredstava iz EU fondova.

Obavijesti

 

Konačni program skupa

 

Poštovani,

na web stranici Sabora hrvatskih graditelja 2016 objavljen je konačni program skupa. Možete ga preuzeti ovdje:

Program skupa

 

Svi zainteresirani svoju prijavu za Sabor 2016 mogu izvršiti putem sljedeće poveznice:

Prijavi se

 
Objavljeno: 2016-10-07
 

Produžen rok za dostavu radova

 

Poštovani,

zbog većeg zahtjeva od strane autora, produžen je rok za dostavu radova.

Novi rok je 28.8.2016.

Organizacijski odbor Sabora 2016

 
Objavljeno: 2016-08-02
 

Otvorene prijave za Sabor 2016

 

Poštovane kolegice i kolege,

otvorene su prijave za sudjelovanje na Saboru hrvatskih graditelja 2016.

Registracijskom obrascu možete pristupiti putem poveznice u desnom izborniku ili klikom na ovaj link.

Organizacijski odbor

 
Objavljeno: 2016-07-08
 

Produžen rok za prijavu sažetaka

 

Drage kolegice i kolege,

Zbog mnogobrojnih upita, Organizacijski odbor Sabora hrvatskih graditelja 2016 koji se održava od 17. do 18. listopada 2016. u Cavtatu, odlučio je produžiti rok za dostavu sažetaka do 25. svibnja 2016.

Na temelju dospjelih sažetaka iz Hrvatske i inozemstva, možemo očekivati zanimljiva predavanja i rasprave na nadolazećem skupu.

Nadamo se da je priprema Vaših sažetaka u završnoj fazi.

Ovim putem također pozivamo sponzore da podrže SABOR HRVATSKIH GRADITELJA 2016, koji je izvrsna prilika da se predstave te skrenu pozornost na svoju djelatnost, proizvode i poslovne potencijale.

 
Objavljeno: 2016-04-30
 
Ostale obavijesti...