Prijava za sudjelovanje i kotizacija

Prijava za sudjelovanje

Sudjelovanje na 8. Saboru hrvatskih graditelja moguća je putem sljedećeg obrasca:

 Prijava za sudjelovanje

Obrazac se nalazi na web stranici agencije DubrovnikSun. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na hsgi@dubrovniksun.hr (agencija  DubrovnikSun) ili sabor@hsgi.org (HSGI).

Kotizacija

ON-SITE rana registracija

(do 15. srpnja 2021.)

ON-SITE registracija

(nakon 15. srpnja 2021.)

ON-LINE kotizacija

Sudionici

1.300,00 kn + PDV

Sudionici

1.600,00 kn + PDV

Sudionici

800,00 kn + PDV

Umirovljenici, studenti

500,00 kn + PDV

Umirovljenici, studenti

500,00 kn + PDV

Umirovljenici, studenti

250,00 kn + PDV

Osobe u pratnji

500,00 kn + PDV

Osobe u pratnji

500,00 kn + PDV


 

Registracija uključuje Sudionici Osobe u pratnji
Zbornik radova 8. Sabora i druge konfresne materijale x
Sudjelovanje na svim oblicima 8. Sabora x
Piće dobrodošlice*
Svečanu večeru*

*Svi popratni sadržaji na 8. Saboru organizirani su u suradnji s agencijom Dubrovnik Sun. Kotizacije za sudjelovanje na 8. Saboru se uplaćuju agenciji DubrovnikSun prema ispunjenom registracijskom obrascu. Za svakog sudionika 8. Sabora potrebno je ispuniti poseban registracijski obrazac.

Epidemiološke mjere vezane uz COVID-19

Na ovogodišnjem Saboru hrvatskih graditelja, koji će se održati od 3. do 5. listopada 2021. u hotelu Olympia Sky u Vodicama, biti moguće prisustvovati jedino uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Detaljnije informacije o EU digitalnoj COVID potvrdi nalaze se na: https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960

Za sigurnost svih sudionika, Sabor će se održavati sukladno zadnjim propisanim protuepidemijskim mjerama koje su na snazi od 26.srpnja 2021. i uz suglasnost Stožera Civilne zaštite.

Sukladno tome, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji HSGI (kave pauze, večera dobrodošlice, svečana večera), biti će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Na sva navedena događanja biti će potrebno nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti plaćenom kotizacijom i predočenjem važeće EU digitalne COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku u hotelu.

 

VAŽNO:

Za vaš jednostavniji dolazak i sudjelovanje na Saboru, ovim putem javljamo da smo u suradnji sa agencijom DUBROVNIK SUN i poliklinikom GEMINI organizirali brzo antigensko testiranje u hotelu OLYMPIA, u nedjelju 3.10. od 16:00 do 18:00 sati, za sve one koji EU digitalnu COVID potvrdu žele dobiti testiranjem.

Cijena navedenog testiranja iznosi 75,00 kn, a ukoliko želite osigurati testiranje u hotelu molimo isto najavite na mail adresu agencije: hsgi@dubrovniksun.hr

S obzirom da će na sva događanja tijekom Sabora biti potrebno nositi službenu akreditaciju, ovim putem još jednom podsjećamo sve sudionike da na vrijeme izvrše registraciju na kongres na našem registracijskom desku u hotelu OLYMPIA.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.